Gyakori kérdések

Molnár Ferenc – Budapest, Pest megye és vonzáskörzete

Izsó Attila – KE megye és vonzáskörzete, Fejér megye

Gyakori kérdések

Úgy gondoljuk hogy valós és hiteles árat csak a munka megtekintése és felmérése után lehet adni. Így a megrendelő a valós költséggel tud kalkulálni és a kivitelezőt sem érik meglepetések.

Fürdőszoba esetén mindenképp impregnált gipszkartont alkalmazunk , vagy tűz és vízgátló lappal borítjuk a helységet.

Mivel az árajánlatot a munka megtekintése után készítjük , így az nem tartalmaz rejtett költségeket . Ezt lebontva kapja meg a megrendelő és tartalmazza a munka illetve anyagköltséget részletezve.

Igen, mindketten végzett szárazépítők vagyunk több, mint 15 éves gyakorlattal.

A helyszíni felmérés során tisztázni szoktuk a rétegrendet a megrendelővel , így az is tisztázásra kerül hogy hang vagy hőszigetelés-e az elsőrendű cél.

Gipszkarton szerkezet készül 50/75/100/125 mmes vastagságban, így erre többféle vastagságú gipszkarton boritas kerülhet , de legtöbbször a 12.5mm-es normál gipszkarton kerül beépítésre , oldalanként egy vagy 2 rétegben. Így a megrendelő dönti el milyen vastag falat szeretne.

Ha előre tervezett helyre kerülnek ezek a dolgok, akkor a gipszkarton mögé a szerkezetbe fa lap erősítést teszünk be , így biztonságosan tudják rögzíteni ezeket. Amennyiben ez utólagos akkor speciális gipszkarton dűbel ajánlott.

Ezeket a munkákat is személyes megtekintés után tudjuk pontosan beárazni mivel az összes ilyen mennyezet egyedi . Függ attól hogy pontosan mi kerül kialakításra és abból hány folyóméter van . Többféle opció van például léptetés vagy léptetés több lépcsőben, rejtett világítás , rejtett függöny karnis, íves elem, LED szalag marása, vagy rejtett LED szalagnak való kialakítás. Ezeket legtöbbször a villanyszerelővel egyeztetve készítjük, hogy a kialakított rejtett világítás a megfelelő fényt tudja biztosítani.

Igen, több jó szakemberrel tartunk fent jó szakmai kapcsolatot , így igény esetén összedolgozva ez sem jelent gondot.

Nem, de tudunk festőt ajánlani.

Korábban külföldön dolgoztunk , így hosszú évek után , az itthon kialakult szakember hiány után úgy érezzük , itthon is kell a jó szakember, aki korrekt áron végez minőségi munkát. Így úgy érezzük , hogy helyünk van az itthoni piacon korrekt hozzáállásunkkal és külföldön megtanult mentalitásunk és precizitásunkkal. Mi nem csak ígérgetünk, mint ahogy azt tapasztaltuk sajnos az évek során.

Igen, természetesen vállalunk az általunk elkészült munkákra .

Nem , helyszíni felmérés és egyeztetés után, az e-mailben küldött árajánlat tartalmazni fogja a megbeszéltek szerint kinek a feladata az anyag munkaterületre való felhordása. Ha ez a mi feladatunk, akkor ennek költsége részletezve szerepel az elkészített árajánlatban.

Legtöbbször egy közös egyeztetés alkalmával a többi szakmával és a tulajdonossal együtt egyeztetünk arról, kinek mikor kell kész lennie , hogy egyik szakma se hátráltassa a másikat.

A mai világban minden egy perc alatt telefonon egyeztethető , rugalmasak vagyunk, de ez nem mehet a többi megrendelő kárára , hisz ők is bizalmat szavaztak nekünk. Ezen dolgok miatt készítünk szerződést ami tartalmazza a kivételezés dátumát. Bízunk abban hogy ehhez minden más szakma tartja magát , hisz ez csak szervezés kérdése.

Igen, de természetesen ez befolyásolja az árat. Ez esetben az árajánlat ezt is külön tartalmazza mivel számunkra plussz költség.

Alapvetően nem, hisz célunk egy normális munka- család egyensúly kialakítása . Természetesen vannak olyan esetek, amikor szükséges, ez nem jelent számunkra akadályt .