Áraink

Molnár Ferenc – Budapest, Pest megye és vonzáskörzete

Izsó Attila – KE megye és vonzáskörzete, Fejér megye

Árainkról

Áraink közép kategóriás áraknak számítanak a piacon. Ha valamiből 100-200 m²-es felület vagy esetleg még több van, azt kedvezőbb m²/fm áron tudjuk elvégezni, mintha egy 2×1 méteres dobozt kér tőlünk a megrendelő. Minden munkára csak helyszíni megtekintés után tudunk pontos árat mondani, részletes árajánlatot készítünk, így nincsenek rejtett költségek a megrendelőnek és meglepetések sem a kivitelezőnek.
 

Ön megálmodta, mi megvalósítjuk.

Az árajánlat

Személyes konzultáció és felmérés után részletes árajánlatot készítünk Önnek részletezve a költségeket. Így nincsenek rejtett költségek, mindent tartalmaz az árajánlat és megrendelés esetén ezeket szerződésben rögzítjük.

Az árajánlat az általunk megjelölt területeken díjmentes: Budapest, Pest megye, KE megye, Fejér megye.

Amennyiben az ország más megyéiből szeretne felmérést kérni, úgy egyszeri kiszállási díjat számítunk fel, melynek összege: 10.000 Ft.

Megrendelés esetén ez a kiszállási díj a munkadíj összegéből levonásra kerül, azaz szintén díjmentes.

Miért nem tudunk pontos árlistát adni?

Természetesen, ha mondjuk 3m² van belőle vagy nem ideális a terep és emiatt több időt vesz igénybe, akkor azt magasabb áron végezzük el. Ennek oka, hogy 3 m² munkadíja az alap áron kevesebb, mint a munkaterületre való utazás költsége és az egyéni vállalkozás egy napra leosztott költsége lenne.

Csak egy alap példa a mindennapokból:

A megrendelő egy álmennyezetet szeretne megrendelni a nappalijába. Neki ez egy álmennyezet ami tetszik, amiről talál egy árat az interneten, majd meglepődik amikor más összeg kerül kiszámlázásra vagy jó esetben csak meglepődik az áron. Nálunk ilyen nincs, mert felméréskor mindent előre egyeztetünk Önnel, így valóban NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEK!! Mert Önnek egy mennyezet, de kivitelezői szempontból viszont más a szerelés ideje, így a munkadíja is más  a különböző mennyezet típusokak.

A teljesség igénye nélkül több mindentől függ, erre pár példa: 

Mi befolyásolhatja még az árakat?

Ezek nálunk is, mint mindenkinél befolyásolják az árakat, emiatt adunk felmérés után árajánlatot a megrendelővel való egyeztetés után. Mi úgy gondoljuk, hogy közép kategóriás árak mellett tudunk magas minőségű munkát kiadni a kezünkből.
Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket.